vize
sagbant
TAYVAN VİZESİ
Tayvan Vizesi

TAYVAN VİZESİ İŞLEMLERİ - TAYVAN VİZE BAŞVURU EVRAKLARI


Tayvan Vizesi İşlemleri İçin Gerekli Evraklar
  • En az 6 ay geçerli şahsen imzalanmış pasaport
  • Varsa eski pasaportlar
  • Vize işlemleri için 2 adet 35x45mm biyometrik fotoğraf
Tayvan Ticari Vize için gerekli ek evraklar
  • Vize için dilekçe : Türkiye’deki şirketten şirketin antetli kâğıdına Tayvan büyükelçiliğine hitaben yazılmış bir dilekçe, kaşeli ve yetkili kişi tarafından imzalanmış olmalıdır
  • İşyeri belgeleri
  • Maaş bordrosu
  • Sgk bilgileri
  • Tayvan'daki şirketten davet yazısı
Tayvan Fuar Vizesi için gerekli ek evraklar
  • Fuar davet yazısı aslı. (Ziyaretçiler için)
  • Fuara katılım sözleşmesi aslı. (Katılımcılar için)
Ziyaret Amaçlı Vize Başvurusu (Turistik Vize) Ek Evraklar
  • Nüfus bilgileri
  • Mali durumu kanıtlayan belgeler
Kamu Kuruluşlarında çalışan memur ve işçilerden istenen belgeler:
  • Mesleğinize dair bilgi içeren çalışma belgesi
  • Talep edilen vize süresi için resmi izin belgesi
  • İşyeri kimliği
  • Maaş bordrosu veya belgesi
Kamu Kuruluşları dışında (özel sektörde) çalışanlardan istenen belgeler
  •  Mesleğinize dair bilgi içeren çalışma belgesi
  • Talep edilen vize süresi için izin belgesi
  • Sosyal Sigorta Belgesi
  • Maaş bordrosu veya belgesi
Emeklilerden istenen belgeler
  • Emeklilik kimlik fotokopisi
  • Aylık emekli maaşınızı gösteren emeklilik belgesi

Tayvan Vizesi Harç Ücretleri

Tek Giriş : 50 usd

Çoklu Giriş : 100 usd

TAYVAN UÇAK BİLETİ : Tayvan vizesi için gerekli olan uçak biletlerinin rezervasyonu ve satın alınması için lütfen 0312 466 00 72'den irtibata geçiniz

TAYVAN OTEL REZERVASYONU : Tayvan vizesi için gerekli olan otel rezervasyonu ve satın alınması için lütfen 0312 466 00 72'den irtibata geçiniz

TAYVAN FUAR DAVETİYESİ : Tayvan fuar davetiyesi için lütfen 0312 466 00 72'den irtibata geçiniz

TAYVAN FUARLARI

SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI : 30.000 € teminatlı seyahat sağlık sigortası poliçesi acentamız tarafından temin edilmektedir


Vize İşlem Süreleri

Ticari Vize: 2 iş günü.
Turistik Vize: 2 iş günü.