vize
sagbant
DİĞER ÜLKE VİZELERİ İÇİN GEREKLİ EVRAK LİSTESİ
İşveren olarak vize başvurusu
  • Vize başvuru formu
  • Pasaport
  • 2 adet vesikalık fotoğraf
  • Antetli ( Başlıklı ) kağıda ilgili konsolosluğa hitaben yazı
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi
  • İmza sirküleri
  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • Vergi levhası
  • Yeni tarihli Ticaret Oda Kayıt Belgesi
  • Ortaklık teyid belgesi
  • Vergi mükellef belgesi
  • Uçak rezervasyonu
  • Otel rezervasyonu
  • Gerekirse fuar bilgileri ve fuar giriş bileti
  • Banka hesap cüzdanları
  • Ziyaret edilecek şirketten davet yazısı
  • Tapu, araba, menkul değerleri
  • Kredi kartı bilgileri 
Çalışan olarak vize başvurusu
  • Vize başvuru formu
  • Pasaport
  • 2 adet vesikalık fotoğraf
  • Antetli ( Başlıklı ) kağıda ilgili konsolosluğa hitaben yazı
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi
  • İmza sirküleri
  • Ticaret sicil gazetesi
  • Vergi levhası
  • Banka hesap cüzdanları
  • Ziyaret edilecek şirketin davet yazısı
  • Uçak rezervasyonu
  • Otel rezervasyonu
  • Gerekirse fuar bilgileri ve fuar giriş bileti
  • SSK işe giriş bildirgesi 
Öğrenci olarak vize başvurusu
  • Elçilik vize departmanı’na hitaben dilekçe
  • Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
  • 18 yaş dolmamış ise muvafakatname
  • Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
  • 2 adet vesikalık fotoğraf
  • Pasaport
  • Anne veya Babanın geçerli yada eski vizesi varsa fotokopileri 
Emekli olarak vize başvurusu
  • Elçilik vize departmanı’na hitaben dilekçe
  • Emekli cüzdanı fotokopisi
  • Sağlık karnesi fotokopisi
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Banka cüzdan fotokopisi
  • 2 adet vesikalık fotoğraf
  • Pasaport

! ELÇİLİKLER, DURUMUNUZA GÖRE EK BELGE İSTEYEBİLİR.
! DETAYLI BİLGİ İÇİN LÜTFEN VİZE DANIŞMANIMIZLA İRTİBATA GEÇİNİZ